Május 6-7.

Ünnepeljünk együtt!

Programok a Fő téren, a Szentlélek téren, a Kobuci Kertben és a Csobánka téren

Óbuda Napján remek koncertekkel, zenés családi és gyerekprogramokkal, gasztro-élményekkel várjuk vendégeinket négy helyszínen, két napon át.

Május 6-án kerül sor az Óbuda-Békásmegyer Díszpolgára cím, a Pro Óbuda Díj, és az Óbuda Közbiztonságáért díjak ünnepélyes átadójára, ekkor ismerjük el kiváló sportolóinkat is. Idén először kerül sor a Zöld Óbudáért Díj átadására.

Tartsanak velünk, várjuk Önöket szeretettel ingyenes programjainkon!

Hírek

Dr. Kiss László köszöntője Óbuda Napja alkalmából.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önök feledhetetlen élményekkel gazdagodjanak Óbuda Napján, ezért kiemelten ügyelünk a rendezvények biztonságára. Kérjük Önöket, hogy működjenek velünk együtt, tartsák be az esemény házirendjét.

Kedves Látogatóink! A fesztiválok súlyos terhet rónak környezetünkre, ezért Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Fenntarthatósági Stratégiáját követve, az Óbuda Napja 2023 rendezvényein is törekszünk ezt a terhelést enyhíteni. A fenntarthatóság jövőálló fejlődést jelent,

Progrmaok

Kéméndi Tamás harmonikaművész

A Tabányi Mihály-díjas Kéméndi Tamás zenei világát a komolyzenei tanulmányok mellett nagyban befolyásolja a német zenei kultúra és a jazz harmóniavilága.