2022. május 7-8.

Ünnepeljünk együtt!

Polgármesteri Köszöntő

„Május sugarát itta bé a lelkem –

Májusi fényben gyógyulásra leltem”

Tisztelt harmadik kerületiek! Kedves barátaim!

Szeretettel köszöntöm Önöket a tizenhatodik Óbuda Napja alkalmából, amelyet újra együtt tölthetünk, miután e nagy hagyományú ünnepünket az elmúlt két évben sajnos rendhagyó módon kényszerültünk megrendezni.

Így különös öröm, hogy – Ady Endre érzéseit megidézve – együtt örülhetünk a májusi nap sugarainak, és az idei Óbuda Napja rendezvénysorozatunkon egy teljes hétvégén négy, különböző harmadik kerületi helyszínen találkozhatunk személyesen is, hogy együtt ünnepeljünk.

Színes közösségi és kulturális programokkal, műsorokkal készültünk, hogy az óbuda-békásmegyeri és a hozzánk csatlakozó, kikapcsolódásra vágyó látogatók, családok biztosan tudjanak választani gondosan összeállított kínálatunkból.

Önkormányzatunk kitüntetéseit is Óbuda Napja alkalmából adjuk át, elismerve azokat a kiemelkedő teljesítményeket, elhivatott törekvéseket, amelyek a harmadik kerületet gazdagítják, az itt élőket szolgálják.

Műsorfüzetünket forgassák örömmel és haszonnal. Találkozzunk minél többször minél több programon a Fő téren, a Szentlélek téren, a Kobuci Kertben és a Csobánka téren május 7-én és 8-án!

Jó újra együtt lenni! Kellemes szórakozást kívánok!

Óbuda-Békásmegyer, 2022. április

dr. Kiss László

Óbuda-Békásmegyer polgármestere

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook